In de loop der jaren hebben vrij veel mensen aan het MiKroBoek pakket gewerkt. Hier noem ik een paar personen die essentieel zijn geweest voor de ontwikkeling:

Het oorspronkelijke team bestond uit de volgende mensen:

Jan Wagemaker

Jan was de oorspronkelijke oprichter van Micro+Plus en had de confectiefabriek als klant. Hij was de man van de ideeŽn en het zakelijke inzicht.

Paul de Boer

Paul was de technicus die oorspronkelijk bij Tandy in Amsterdam werkte en door wie ik Jan leerde kennen. Paul ontwikkelde de eerste goedkope daisy-wheel printers door schrijfmachines van een printerpoort te voorzien.

John Eberhardt

John bracht de nodige boekhoudkennis in en werd later de verkoper van het pakket en verzorgde de demonstraties aan klanten.

Niels Horn

Dat ben ik zelf dus...

Sinds de beginperiode hebben verder belangrijke bijdragen geleverd:

Eli Sondervan

Eli verzorgde de marketing van het pakket en heeft vele belangrijke ideeŽn ingebracht. Eli is later naar de Verenigde Staten verhuisd en heeft daar een nieuwe onderneming opgezet: ABI

Jaron Borensztajn

Jaron heeft met John Eberhardt de Macro-versie van het pakket ontwikkeld, die veel grotere administraties kon verwerken op de toen zo beperkte computers. Begin 2009 heb ik Jaron weer ontmoet toen ik op bezoek was in Nederland en hebben we gezellig oude herinneringen opgehaald.

Met de mensen van het oorspronkelijke team heb ik geen contact meer, maar mocht je iemand uit deze lijst kennen, stuur me dan even een berichtje.

Niels Horn, augustus 2009